VIKTÓRIA VAJAS získala zlatú medailu na prestížnom medzinárodnom turnaji!

Medzinárodný zápasnícky turnaj žien "ZLATNA KOKICA 2023"
Naši zápasníci úspešne absolvovali medzinárodný turnaj vo voľnom štýle v maďarskom Adácsi. Naši zápasníci získali spolu 4 zlaté medaile a 2 bronzové medaile.
Dvojnásobný majster Európy a strieborný medailista z majstrovstiev sveta Tajmuraz Salkazanov, olympionik a strieborný medailista z majstrovstiev sveta Boris Makoev, majster Európy Akhsarbek Gulaev a strieborný medailista z majstrovstiev sveta Batyrbek Tsakulov sa dnes zúčastnili na spoločnom tréningu s našimi zápasníkmi a zápasníčkami.
RÉKA HEGEDŰS vo váhovej kategórii do 49kg po víťazstve nad bulharkou a moldavčankou sa dostala do semifinále, kde po veľkej bitke prehrala s taliankou.
V sobotu 19. februára naši zápasníci pod vedením trénerov Attilu Gaála a Jozefa Vajasa sa zúčastnili na medzinárodnom turnaji v zápasení voľným štýlom v poľskej Bielawe, na ktorý sa prihlásilo 251 pretekárov z Poľska, Česka, Maďarska a Slovenska.
V sobotu 15. januára na prvej tohtoročnej súťaži si zmerali sily naši zápasníci v žiackej a kadetskej kategórii na Pohári Érdu....